perjantai 12. lokakuuta 2012

Soinin "serkkupojat" molskilla...

Eli värtössä kohtasi aamulla toisensa 7 kpl rumankomeaa miestä. Hyvä kattaus oli aktiivia ja vähemmän aktiivia ruttukorvaa lauteilla siis, Jonne, Janne, Gorilla-Pasi, Godzilla-Janne, krekohärkä ja puttaan krekojumalista Juuso.

Otettiin jäykkien miesten alkulämmittelyä eli pari kierrosta juoksua, polvet koukussa sormet lattiaan ja sitten olikin aika jo painia:=).

Kaikkien kanssa yks erä vaihtelevalla temmolla, Jonnen kanssa jopa kaksi ja tulihan sieltä yks pinnan arvoinen käppäri ***tana:) Se on mulle niin perkeleen vaikea painittava. Jonnekin kuittasi puolikaalla hyvin:=)

Muiden kanssa tuli tänään onnistumisia mukavasti, etenkin pari sylikaadot onnistui mukavasti. Elikäs sylille kiinni, mutta ei yli heitolla vaan askel sivuun ja aika jäykillä jaloilla ukko ylös ja nurin.
Yks kravatti kans onnistui mukavasti, hoksasin että aina ei tarvii saada kämmeniä puristettua yhteen vaan sain kiristettyä vasemmalla kädellä oikeaan kyynärään tosi hyvin. Pikku sivu askeleella painetta lisää ja hyvin lähti.)

Mukava se on huomata kun nuoret sonnit (Janne) mennee etteenpäin. Alkaa löytyä monipuolista ajatusta ja vaarallisesti tulee mies puikkaamalla välillä... ja se kunto... sitä ei oo itellä:)
Niin treenin kesto 1h jotain ja vois todeta että riittävän kovaa oli.






2 kommenttia:

  1. Hurjan kova kattaus jätkiä kyllä.:)
    Nuihin pakko päästä mukaan ottaan pataan jahka tässä kuntoutuu!

    VastaaPoista
  2. Joo tuut näyttään vähä jalkoihin menoa:)
    Hierotaan sut vappaan sm kuntoon!

    VastaaPoista