sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Välin klinikka...

Iltapäivän hämärässä kamppailuklubin painivuorolle. Paikalla mukavasti porukkaa, tais olla 12-14 jannua. Paikalla mm. eilen Arto Haavistossa otellut painija ja muutama entinen sm-mitalien kerääjä eli tasoa riitti!!!

Otettiin ensin lämmittely eriä muutama ja sitten Välin vappaapainiklinikkaa
nro1.
Kaverin jalka kiinni kaksin käsin, saman aikaisella liikkeellä oma ulompi jalka nousee ristiin sisempää jalkaa vasten eli lukitaan kaverin jalka suoraksi. Sisempi käsi irtoaa jalasta ja menee kaverin tukijalkaan koukku lyöntiasennossa ja otetaan kaveria takareidestä perseen alta kiinni. Lantio pukkaa eteenpäin. Kaveri selällään ja itse pääset päälle. Vaatii kyllä huippu ajoituksen.
nro2.
Otetaan kaverin jalka kiinni ja samalla kun astutaan kaverin jalan ulkopuolelle molemmat jalat, vaihdetaan käsien asento jalkaan niin ku pideltäisiin isoa tukkia käsissä. Siitä alakautta kaveria lähempänä oleva käsi olkapäälle. Astutaan ulommalla jalalla askeleella "sisään" kaveria kohtia ja istutaan alas pikku kierteellä. Todella toimiva homma! Tästä pikku mahapotkulla lähtee komea kaari.
nro 3.
Kaverin ote puretaan yhdestä jalasta siten ulommalla kädellä kainalosta kaveria kiinni, sisemmällä kädellä nostetaan kaverin kyynärää ja samalla pukataan jalkaa alaspäin. Ote purkautuu. Heti jatketaan puikkaamalla pää kaverin kainaloon ja käsi joka irrotti otetta siirtyy kaverin haaruksiin, polvilleen ja palomiehen pyörä on siinä. Ajoitusta vaatii...
nro 4.
Sproolataan kaverin yhteen jalkaan meno, mutta toinen kintussa kiinni. Sisempi käsi haaroihin, ulompi käsi polvelle, horjutus ulomman käden suuntaan, kuin kaveri korjaa asentoa. Heti ulommalla kädellä nilkka kiinni. Oma polvi yli kaverin pohkeen, kädet ristiin kaverin haaruksiin ja rollin rollin.
 2 points!

Sitten otettiin 3 min eriä 5kpl, painin uudempien kasvojen kanssa. Vähän oli tukkoisen oloista, joten hyvä oli ettei otettu ihan sata lasissa, mutta reippaasti kuitenkin. Vielä pärjää pappa mukana ihan hyvin:D. Jalkoihin meno itsellä on kyllä aivan unohduksissa jos se nyt koskaan kovin kummoista on ollutkaan, mutta sproolaus toimi kuitenkin ja niistä tuntui perinteinen kravatti ja/tai turkkilainen purevan hyvin. Muutama lenkki puri myös ja taisi jopa yks puolikaskin tulla. 
Kaiken kaikkiaan hyvä treeni ja tuohon aikaan pääsee varmaan useamminkin paikalle.
Jospa huomenna koittaisi uudelleen vetoa......

2 kommenttia:

  1. Prklll...pitää päästä mylläää.
    Kyllähän nyt Jjieep-Pappa pärjää kyyissä mukana.:)

    VastaaPoista
  2. Oispa ollu siistä ehtiä vääntään tonne... mutta ei kun ei... :/

    VastaaPoista