maanantai 25. maaliskuuta 2013

Painia painia

Aamu treeneissä Jonne, Kreko-härkä ja Klubin Heikki lisäkseni. Hyvät treenit saatiin aikaan ja reipasta pisterikasta painia (toisin ku televisoissa:). Täytyy kyllä sanoa, että viikonlopun painit katsottuani on kyllä aika, miten sen nyt sanois.. huh huh.
Ei se paini ainakaan sillä parane, että tuomarit rupee ratkoon matseja varoitusten kautta. Jotakin muuta pitää keksiä. Alotukset suoraan syliotteesta ja jos joutuu irrottaa otteen, vastustajalle piste... sekin tieten menee nyhjäämiseksi:) Se on ku kaikki on taitavia, vahvoja ja nopeita vaikea tehdä eroa miesten välille.
Tännään vedettiin 1,5h. Kreko-härän kanssa yks pitkä pätkä kovaa, ei tainnu tulla kummallekkaan pahemmin pisteitä, mutta käjet piimi hyvin:)

1 kommentti:

  1. Joo itellä tuli samat fiilikset eilen ku katoin, harmittavan TYLSÄÄ kattoa tuota nykykrekoa...Pysty on "pelekkää" tönimistä, varman päälle ottamista ja mattovuoron oottamista. Ja että voittaa matsin varotuksella tai PUOLUSTUSpisteillä nii oha se vähä...kamppailullisesti pölijää. Olympialaisissaki vappaan matsit oli 100-kertaa kivempi kattoa.

    VastaaPoista