maanantai 7. tammikuuta 2013

Limingassa ottopoikana

Muita ei tonteilla näkyny niin tiesin, että tullee raskas iltapuhde ku kaksistaan molskille Limingan- Karin kanssa:) Vappaapainin erikoismiehen kanssa painittiin tietysti vappaata kans, aika lailla puolet ja puolet. Huh huh... puolustus joten kuten kasassa ettei joka vetoon lähteny, omat hyökkäykset liki nollassa... on se kone vieläkin. Mulla oli välillä matossa jalat sellaisessa sissilukossa ettei tienny miten päin olis:D Sen verran tuli kuitenkin taisteltua, että korvasta nahkaa rullalle ja näyttävää verenvuotoa:D

Krekossa vähän paremmin mukana sitten ja tiukkoja vääntöjä, mutta niistäkin suurimmassa osassa hopeasompa-lusikkaa;) Se ajoitus on tällä herralla enemmän ku kunnossa. Samanlainen velho ku Iso-Janne, joka muuten kans vaikuttaa niittomiehissä. Kyllä saa mukulat hyvvää valmennusta.

Hyviä tipsejä tuli vappaaseen.
- Älä jää yhteen jalkaan kiinni kasan alimmaiseksi, vapaassa tullee noutaja. Jos kumminkin menet sinne niin sitte nilkasta väännön kautta pois.
- Nilkkoihin, nilkkoihin muutenkin aina.
- Kun menet niin sitten menet, etkä meinaa!

Nyt palauttavaa naamaan...

Edit: On muuten aika makia highlight viteo painista
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=IJgiKN_tYNY&feature=endscreen

4 kommenttia:

  1. Osa-aika ammattilainen pistää parastaan ja ei anna veren vuodon haitata menoa :)

    https://www.youtube.com/watch?v=lXr-N5tJY8I

    VastaaPoista
  2. Kiitän vertauksesta:D Testo jyllää...

    VastaaPoista
  3. Pro!
    On varmasti huippua niittää tuommosten ukkojen kans. Aukaseppa tätä vähän enemmän"- Älä jää yhteen jalkaan kiinni kasan alimmaiseksi, vapaassa tullee noutaja. Jos kumminkin menet sinne niin sitte nilkasta väännön kautta pois."?

    Tuo mennään-eikä-meinata on kaiken A ja O kinttualasvienneissä!!

    VastaaPoista
  4. Karin mielestä vapaassa yhteen jalkaan meno pitäis saada vietyä loppuun pystystä, koska kun jäät sinne alle niin kaverin paino on päällä ja siitä on helppo hakea jalkaa kiinni ja rullata jos jalassa kiinni oleva kaveri rupeaa esim. pukkaamaan. (kuten minä tein eilen:)
    Alta tullaan pienimmällä riskillä pois siten, että ulompi käsi nilkaan sisäpuolelle kiinni, vääntöä peliin ja taakse puikkaus tai ainakin pääsee alta itse pois.
    Toinen tapa on nostaa ruoto pystyyn niin että päällä oleva kaveri joutuu päällä seisontaan, mutta ei ole ihan riskitön tapa.
    Sitten oli vielä se, että lähtee hakeen raivolla molemmat jalat, mutta siinä pitää olla tarkkana.
    Vappaassa kumminkin päältä olijan ku ei tarvi miettiä lukkoja jne. on myös todella vahvoilla. Voi käyttää liike-energiaa hyväksi ja hakea jalkarulleja, turkkilaista, taaksemenoa jaloista vääntäen.

    VastaaPoista