keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Painijan näköinen mies

Pitkästä aikaa taas Pyrinnön kisaryhmän treeneihin ja olihan se taas täälaiselle puolikuntoiselle elämys:) Mukana pysyin kuitenkin yllättävän hyvin. Porukkaa paikalla oikein mallikkaasti, ukko painijoita pitkästi toistakymmentä. Me raskaan sarjan miehet runnottiin kolmestaan toisiamme, no godzilla-Janne vähemmän, mutta ymmärtää tuon. Mies odottaa kiertäjänkalvosimen leikkausta lähiaikoina. Jonnen kanssa sitten enemmän. Jälleen kerran laatutreeniä Mikeltä ja Redeltä!

Aloitus 18:00
- Juoksurinki, jonka aikana läpsystä eri liikkeitä nopeassa tahdissa mm. jännehyppy, päähyppy+jännehyppy, kuperkeikka yms.
- Sitten juoksuspurtteja, edellä olevan kaverin juoksuja kiinni, paikallaan tikitys ja helmijuoksua pillistä pilliin. Oisko näitä kaiken kaikkiaan tullu 15 min. Olin todella hengästynyt....
- Tekniikkapainia matosta aiheena nostot, hyvin kulki tänään nostot ja raskaammat kaverit nousi hyvin. Raskaan sarjan mies nousi kerran vaikka se pani kunnolla vastaan!! YIIEEEPP!
Jonne otti vappaan liikkeitä matosta ku sillä parin viikon päästä mestaruuden puolustus. Mies vaan vähän toipilas kun reilu kuukausi sitten kävi olkapää pois paikoiltaan. Sellaista sopivaa vastaanpanemista puolin jatoisin. Näitä hierottiin varmaan se 45 min.
- Sitten siirryttiin tekniikka osiossa pystyyn ja sopivalla temmolla painia 40min. Otettiin Jonnen kanssa välillä ihan reippaastikin ja sainpa suorituksiakin tännään, puolikas ja käsivarsi. Jonne passas yhden lenkin hienosti ja pitkästä aikaa meikäläinen sai maistaa painin todellista alistusheittoa, TAKAVYÖTÄ kun se heitetään yli. Antoi sen verran papalle armoa, että kolmosena vaan vei:) Hyvä niin... sekin tuntuu niskassa nyt. Vitosen arvoista en haluaa enää kokea...
Godzillan kanssa yks erä ja just tietysti kipeästä kädestä sain käppärin kiinni.. heiton jälkeen jo mietin varauloskäytävää:) Jonnelle kans riitti jossain vaiheessa ku käsi rupes kai tuntuun. Siirryin kevyempien seuraan ja nehän antoi papalle kyytiä:) Haaparannan-Juha ja Pohjanmaan-Eemeli ottivat mehut pois.... sai siinä toki jonku heiton itsekin tehtyä, mutta nuoruus on voimaa.
- Loppuun vielä juoksu ja venyttelyt. Mukavaa oli käydä ja kun oli paljon tuttuja nioin kuulumisien vaihdossa meni aikaa... kotona vasta 20:35


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti